Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Основні питання порядку денного: вакцинальна кампанія від COVID-19 та ЗУ від 4 грудня 2020 року №1074-IX

Дата: 17.08.2021 20:10
Кількість переглядів: 318

17 серпня голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко провів чергову нараду зі старостами сіл. Участь у ній взяли: заступник селищного голови О.І. Ізбаш, секретар селищної ради Г.В. Козаченко, керівники та спеціалісти відділів Миколаївської селищної ради.
Фото без опису
На порядку денному розглянуто питання: про стан вакцинальної кампанії від COVID-19 на території Миколаївської селищної ради; про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення відповідальності за декларування недостовірної інформації та ненадання суб`єктом декларування декларації особи, уповноваженої на виконання функцій місцевого самоврядування.
З першого питання інформувала заступник головного лікаря КНП «Миколаївська лікарня» В.М. Вовченко.
Фото без опису
-Станом на 17 серпня, щеплено 318 осіб, при КНП «Миколаївська лікарня» працює пункт щеплення, утворено мобільну бригаду, яку найближчим часом буде офіційно зареєстровано у НСЗУ. На вакцинацію CoronaVac записалися - 12 осіб, Pfizer - 200 осіб, Moderna - 1 особа. У Миколаївській громаді на сьогодні є можливість щеплення від коронавірусу двома видами вакцин: CoronaVac і AstraZeneca. Запрошуємо усіх бажаючих жителів громади отримати щеплення від коронавірусної хвороби за адресою: смт Миколаївка, вул. Чкалова ,50 В .Вакцинація проходить за попереднім записом через свого сімейного лікаря або через реєстратуру КНП «Миколаївська лікарня» за телефоном: 2-62-31, - зазначила В.М. Вовченко.
-Вакцинація є добровільною, але іншого механізму протидії коронавірусу, немає. Питання вакцинації працівників установ, організацій, підприємств у громаді є одним із найактуальніших на сьогодні, оскільки знову спостерігається збільшення кількості нових підтверджених випадків COVID-19 у державі. Тому важливо продовжувати дотримуватися встановлених протиепідемічних заходів та вакцинуватися, особливо в умовах продовження карантину до 1 жовтня 2021 року,- підсумував голова селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко. Віктор Леонідович доручив старостам сіл громади, керівникам структурних підрозділів селищної ради продовжити серед населення громади інформаційно-роз`яснювальну роботу з вакцинації від коронавірусу. Також ,голова громади порушив питання встановлення пандусів на ФАПах відповідно до державних будівельних норм та доручив керівництву «Миколаївська лікарня» детально вивчити дане питання для приведення у відповідність існуючих пандусів.
Фото без опису
Начальник відділу правового забезпечення діяльності селищної ради, запобігання та виявлення корупції Є.О. Молчанов детально розповів про норми Закону України від 4 грудня 2020 року №1074-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо встановлення відповідальності за декларування недостовірної інформації та неподання суб’єктом декларування декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування».
За результатами розгляду питання головою селищної ради (ТГ) В.Л. Купченком надані відповідні доручення.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь