Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада зі старостами сіл пройшла у конструктивному діалозі

Дата: 11.08.2021 20:20
Кількість переглядів: 394

11 серпня відбулася чергова нарада з старостами сіл Миколаївської селищної ради. Її провів голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко. Участь у нараді взяли секретар, селищної ради Г.В. Козаченко, керівники та спеціалісти відділів Миколаївської селищної ради, начальник Миколаївської ДПІ Головного Управління ДПС в Одеській області Л.М. Старник, заступник головного лікаря КНП «Миколаївська лікарня» В.М. Вовченко.
Фото без опису
Щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами інформувала Л.М. Старник. Людмила Михайлівна роз`яснила основні норми Закону України від 15 червня 2021 року № 1539 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету», а саме: суб’єкти та об’єкти декларування, база для нарахування одноразового збору, ставки одноразового збору та ін.
Фото без опису
-Одноразове (спеціальне) добровільне декларування відбуватиметься з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року. Саме протягом цього періоду громадяни зможуть подати одноразову (спеціальну) добровільну декларацію до Державної податкової служби України,- підкреслила Л.М. Старник.
Фото без опису
Голова селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко доручив старостам сіл селищної ради долучитися до проведення відповідної роз`яснювальної роботи з даного питання серед населення громади.
Про хід кампанії з вакцинації населення від COVID-19 доповіла В.М. Вовченко.
Фото без опису
-За період вакцинальної кампанії по Миколаївській селищній раді (ТГ) отримали щеплення від коронавірусу 308 осіб (на пункті щеплення та мобільними бригадами); З них, на пункті щеплення вакциновано 110 чоловік, з яких всі отримали 2 дози. Березівською мобільною бригадою щеплено 138 чоловік, всі отримали 2 дози вакцини. Чорноморською мобільною бригадою щеплено 30 чоловік, які отримали 2 дози вакцини Pfizer. Цими днями в м.Одеса з метою утворення мобільної бригади для імунізації від COVID-19 пройшли навчання та отримали відповідні сертифікати один лікар та дві медичні сестри КНП «Миколаївська лікарня». Це дасть змогу більшої доступності пацієнтів отримати щеплення від коронавірусу та змогу виїзду в трудові колективи, які мають бажання вакцинуватися. Панічні настрої окремих громадян через імунізацію від коронавірусу не мають жодних підстав, вони спричинені поширенням недостовірної інформації,- зазначила Валентина Миколаївна.
Голова селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко доручив заступнику головного лікаря КНП «Миколаївська лікарня» та старостам сіл громади, керівникам структурних підрозділів селищної ради працювати більш скоординовано та продовжити проведення відповідної інформаційно-роз`яснювальної роботи з вакцинації від коронавірусу.
-На жаль ,захворювання населення на COVID-19 в державі продовжується. Від вас безпосередньо залежить інформаційна обізнаність населення громади щодо проведення щеплень проти COVID-19. Треба усвідомлювати надзвичайно великі ризики загострення пандемії, єдиний шлях її подолання це - максимальна вакцинація мешканців громади та вироблення колективного імунітету. Щоб запобігти важким перебігам хвороби, убезпечити своїх рідних та близьких, потрібно вакцинуватися і наше з вами завдання, допомагати та сприяти жителям нашої громади у цьому,- підсумував Віктор Леонідович.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь