Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З чергової наради зі старостами сіл громади

Дата: 21.07.2021 08:24
Кількість переглядів: 385

20 липня відбулася чергова нарада з старостами сіл Миколаївської селищної ради. Її провів голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко. Участь у нараді взяли: секретар, селищної ради Г.В. Козаченко, керівники та спеціалісти відділів Миколаївської селищної ради.
Фото без опису
Про стан виконання доходної частини бюджету Миколаївської селищної територіальної громади за I- півріччя 2021 року та щодо очікуваного виконання річних планових призначень по доходах до кінця 2021 року інформував начальник фінансового відділу селищної ради В.О. Дяченко.
Фото без опису
В.О. Дяченко акцентував увагу на тому, що особливу увагу необхідно приділити до стану виконання податків: земельний податок з фізичних осіб - розглядається як компенсатор (резерв) для забезпечення виконання загальних планових показників по доходам 2021 року; орендна плата за землю з фізичних осіб; орендна плата за землю юридичних осіб.
Фото без опису
-Не зважаючи на те, що на нарадах неодноразово зверталась увага про необхідність активізації забезпечення надходжень ситуація у липні не покращилась. Станом на 15.07.2021 року не виконується угода по держгеокадастру окремими господарствами,- підкреслив В.О. Дяченко.
Голова селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко доручив провести відповідну роботу по легалізації підприємницької діяльності, а саме підготувати відповідні листи до органів виконавчої влади, адже зустрічі і роз`яснення щодо легалізації підприємницької діяльності у громаді проводилися не одноразово.
Фото без опису
Також Віктор Леонідович доручив запросити керівників аграрних господарств ,які мають заборгованість по податкам на комісію з питань наповнення та здійснення аналізу виконання доходної і видаткової частини бюджету Миколаївської селищної ради.
Про результати аудиту земельних ділянок в межах населених пунктів інформували старости сіл Миколаївської селищної ради (ТГ).
Старостам сіл громади та начальнику відділу земельних відносин, екології та використання природних ресурсів селищної ради Л.О. Горковець доручено провести детальну роботу з даного питання ,а саме: хто власники відповідних земельних ділянок, чи використовують землі за призначенням, чи сплачується земельнии? податок та скільки ділянок самовільно захоплені чи перебувають в тіньовій оренді, сформувати реєстр з відповідною інформацією щодо податків та оренди.
У різному розглянули витяги - основні положення Правил благоустрою громади.
Голова селищної ради доручив старостам та керівникам структурних підрозділів селищної ради поширити основні положення Правил благоустрою населених пунктів Миколаївської селищної ради серед жителів та продовжити роз`яснювальну кампанію з даного питання.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь