Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розглянуто низку важливих питань та надано відповідні доручення

Дата: 07.07.2021 10:34
Кількість переглядів: 516

6 липня відбулася чергова нарада з старостами сіл Миколаївської селищної ради. Її провів голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко. Участь у нараді взяли: заступник селищного голови О.І. Ізбаш секретар, селищної ради Г.В. Козаченко, керівники та спеціалісти відділів Миколаївської селищної ради, директор КП «Миколаївське» С.В. Півненко.
На порядок денний винесено питання: рутинна вакцинація та вакцинація в умовах COVID-19; про результати обговорення Правил благоустрою населених пунктів Миколаївської селищної ради.
З першого питання інформувала заступник головного лікаря КНП «Миколаївська лікарня» В.М. Вовченко.
Фото без опису
-Заразитися коронавірусом може людина будь-якого віку. COVID-19 може бути дуже небезпечним для людей, старших за 60 років та/або з хронічними захворюваннями (бронхіальна астма, діабет, гіпертонія, онкологічні захворювання тощо). Саме тому щепитися від COVID-19 - означає захистити своє життя й життя ваших рідних, тож прошу віднестися до даного питання з відповідальністю і розумінням, - наголосив голова селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко.
В.М. Вовченко зазначила, що станом на 6 липня на території Миколаївської селищної ради провакциновано 170 чол.
-Це дуже невелика цифра, подумайте про здоров`я і життя своїх рідних і близьких. Сьогодні вакцинація жителів селищної ради проводиться двома вакцинами CoronaVac та Pfizer,щоб щепитися від короновірусу звертайтеся до своїх сімейних лікарів або до реєстратури Миколаївської лікарні. Літні люди є однією з груп ризику тяжкого перебігу COVID-19 та смерті від нього. Тим, хто контактує з людьми старшого віку, важливо вакцинуватися, щоб зменшити ймовірність їх зараження,- підкреслила Валентина Миколаївна.
Тож працівникам установ та організацій селищної ради бажано щепитися якомога швидше, щоб захистити себе від COVID-19 і не наражати на небезпеку своїх рідних та близьких.
Фото без опису
З другого питання слухали старост сіл селищної ради. В.Л. Купченко доручив старостам та керівникам структурних підрозділів селищної ради продовжити проведення широкої роз`яснювальної кампанії серед населення громади, а також зробити детальні витяги основних положень Правил благоустрою та надати свої пропозиції стосовно включення до них нових пунктів.
Фото без опису
Додатково обговорено питання: оплати громадських робіт; виготовлення належної документації на сміттєзвалища та їх впорядкування, благоустрою населених пунктів селищної ради; проведення аудиту земельних ділянок в межах населених пунктів громади та їх належного оформлення; оприлюднення даних на Єдиному державному вебпорталі відкритих даних.
За результатами наради з вказаних питань голова селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко надав відповідні доручення.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь