Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сходи громадян у Новопетрівці і Переселенцях

Дата: 02.07.2021 15:31
Кількість переглядів: 560

1 липня відбулася робоча зустріч голови Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л.Купченка з жителями сіл Новопетрівка та Переселенці. Участь у сходах громадян взяли начальник відділу освіти культури молоді та спорту селищної ради Л.Й. Голобородько, староста сіл Новопетрівка, Переселенці, Гвоздівка, Широке А.В.Фізік, депутати селищної ради Т.Ф.Дубенко, О.П. Борисевич, О.С.Кривенко, директор КП «Миколаївське» С.В. Півненко.
Основне питання порядку денного - оптимізація навчальних закладів селищної ради у зв`язку з адміністративно-територіальною реформою в Україні. На сходах громадян детально обговорено план заходів щодо подальшої оптимізації закладів освіти та витрат бюджетних коштів, фінансові розрахунки, подолання проблемних питань роботи малокомплектних освітніх закладів громади, розмір освітньої субвенції і перспективу подальшої діяльності навчальних закладів селищної ради в умовах реформування.
Окрім основного обговорено питання встановлення каплички в с. Новопетрівка на місці освячення храму за кошти фермерів-землекористувачів, в Переселенцях питання водопостачання та водозабезпечення жителів села.
Голова селищної ради (ТГ) В.Л.Купченко на сходах акцентував увагу жителів сіл на важливості кампанії з вакцинації від COVID-19 та наголосив, щоб громадяни активніше зверталися з даного питання до своїх сімейних лікарів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь