Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З чергової робочої наради зі старостами сіл

Дата: 23.06.2021 17:17
Кількість переглядів: 347

22 червня відбулася чергова робоча нарада зі старостами сіл Миколаївської громади, яку провів голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко.
Фото без опису
Про порядок сплати земельного податку фізичними особами з врахуванням результататів інвентаризації 2021 року, яка проведена на території Миколаївської селищної ради, інформувала головний спеціаліст з питань доходів фінансового відділу селищної ради Р.І. Слабенко. Раїса Іванівна детально розповіла про проведену роботу, хід інвентаризації, формування реєстру платників земельного податку.
-Ми звернулися до всіх юридичних осіб-землевласників щодо надання інформації ,їм було надіслано листи-запити в яких запропоновано надати перелік усіх земель, які використовуються та задекларовані,- підкреслила Раїса Іванівна. Також Р.І. Слабенко розповіла про види відповідальності за несистематичну сплату землевласниками земельного податку.
-Ставка земельного податку на території населених пунктах селищної ради у нас одна тому і сплата повинна бути однаковою, адже це наповнення бюджету громади- наголосив голова селищної ради В.Л. Купченко.
Фото без опису
Голова селищної ради В.Л. Купченко доручив продовжити роботу в даному напрямку всім відповідальним підрозділам селищної ради разом зі старостами сіл.
Про медичну реабілітацію застрахованих осіб інформувала головний спеціаліст перевірки обгрунтованності видачі листків-непрацездатності Березівського відділення фонду соціального страхування О. С. Базіва. Олена Сергіївна ґрунтовно розповіла про особливості проходження реабілітації за кошти Фонду та наголосила, що особі, яка направляється на реабілітаційне лікування, ФСС фінансує надання допомоги по тимчасовій непрацездатності за весь час перебування у санаторно-курортному закладі.
Фото без опису
Про стан сплати за спожиті житлово-комунальні послуги інформував директор КП «Миколаївське» С.В. Півненко. Сергій Валентинович акцентував увагу присутніх на заборгованості жителів населених пунктів громади за спожиті житлово-комунальні послуги.
Фото без опису
-Головним джерелом надходжень КП «Миколаївське» є платежі споживачів. Якщо вчасно не надходять кошти, то ні про розвиток, ні про своєчасне та якісне прибирання ми не можемо говорити,- підкреслив С.В. Півненко.
Йшлося і про встановлення лічильників у домогосподарствах громадян, укладення договорів між КП «Миколаївське» та жителями громади щодо надання послуг.
За результатами розгляду питання, голова селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко доручив провести відповідну роботу з боржниками фізичним та юридичними особами щодо розрахунків з КП «Миколаївське».

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь