Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відзначили День скорботи і вшанували пам’ять жертв війни в Україні

Дата: 23.06.2021 17:14
Кількість переглядів: 333

День 22 червня кожного року жалобою і болем проходить через серця українців, адже, у цю сумну для всіх нас дату, рівно вісімдесят років тому почалася страшна війна, яка зачепила своїм чорним крилом кожну сім’ю нашої держави. У вівторок 22 червня в смт. Миколаївка біля Меморіалу загиблим воїнам в роки Другої світової війни відбулися заходи до Дня скорботи та вшанування жертв війни в Україні. Участь у них взяли голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко, заступник голови селищної ради О.І. Ізбащ, секретар селищної ради Г.В. Козаченко, військовий комісар Миколаївського РТЦК та СП А.О. Кухар, посадові особи органів місцевого самоврядування, представники установ, організацій, трудових колективів.
Фото без опису
Розпочався захід звучанням Державного Гімну України. Багато глибоких та змістовних слів було сказано ведучою реквієму Іриною Мартинюк, основним меседжем яких був заклик вічно пам’ятати про жертв війни, не забувати своєї історії, подвигу воїнів Другої світової.
Фото без опису
Фото без опису
Скорботною хвилиною мовчання вшанували тих, хто віддав своє життя за врятування рідного краю, увійшовши в безсмертя. Після чого відбулася церемонія покладання квітів до Меморіалу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь