Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З засідання виконавчого комітету Миколаївської селищної ради

Дата: 18.06.2021 21:02
Кількість переглядів: 336

18 червня відбулося засідання виконавчого комітету Миколаївської селищної ради VIII скликання під головуванням голови виконкому В.Л Купченка,який ознайомив присутніх з порядком денним.
Фото без опису
Віктор Леонідович привітав дільничного офіцера поліції, лейтенанта поліції відділу поліцейської діяльності №1 Березівського РВП ГУНП в Одеській області О.В. Івахова з професійним святом, вручив Олегу Валентиновичу Почесну Грамоту за сумлінне виконання обов`язків ,вагомий особистий внесок у забезпечення дотримання законності і правопорядку на території Миколаївської селищної ради та з нагоди професійного свята Дня дільничного офіцера поліції, а також привітав присутніх чоловіків з прийдешнім Днем батька.
Фото без опису
На порядку денному розглянуто наступні питання: про розгляд колективного звернення жителів вулиці Гоголя, смт Миколаївка, щодо розчищення водостічних канав ,вивозу нанесеної паводком землі ще у 2020р. та ремонту дороги по вул. Гоголя; про підтримку в належному робочому стані водопропускних споруд на території Миколаївської селищної ради; про повідомну реєстрацію колективного договору між адміністрацією та уповноваженою особою від працівників Центру надання соціальних послуг Миколаївської селищної ради в Миколаївському районі Одеської області на 2021-2023 роки.
Фото без опису
Також розглянуто питання: про присвоєння поштової адреси житловому будинку Башкирцева Анатолія Вікторовича; про присвоєння поштової адреси Миколаївському дошкільному навчальному закладу ясла-садок №1 «Сонечко» загального розвитку комунальної форми власності, розташованому по вулиці В. Карпішина в смт Миколаївка; про надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади, які опинились в складній життєвій ситуації в зв`язку зі станом здоров`я; звернення: фельдшера Ульяновського ФП Шеремет К.Ф.; жительки смт. Миколаївка Чумаченко С.А.- стосовно допомоги у благоустрої вул. Власова в смт. Миколаївка в зв`язку з ситуацією яка склалася з несприятливими погодними умовами.
З усіх питань прийняті відповідні рішення. На завершення голова селищної ради В.Л. Купченко подякував членам виконкому за злагоджену конструктивну роботу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь