Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання комісії з питань легалiзації виплати заробiтної плати зайнятостi населення

Дата: 17.06.2021 09:24
Кількість переглядів: 331

16 червня відбулося засідання комісії з питань легалiзації виплати заробiтної плати зайнятостi населення при виконавчому комiтетi Миколаївської селищної ради під головуванням голови комісії, голови селищної ради (ТГ) В.Л. Купченка.
Фото без опису
Участь у її роботі взяли члени комісії та запрошені підприємці-збирачі молока, керівники сільськогосподарських господарств, підприємств, товариств, фізичні особи, які обробляють земельні ділянки на території селищної ради.
Фото без опису
-Сьогодні легалізація виплати заробітної плати, належне оформлення трудових відносин між працедавцями та найманими працівниками – це першочергове завдання, адже від рівня заробітної плати найманих працівників залежать надходження податку на доходи фізичних осіб, який є основним джерелом наповнення місцевого бюджету,-наголосив В.Л.Купченко.
Фото без опису
Із запрошеними проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу з питань оформлення трудових відносин, дотримання соціальних гарантій в оплаті праці, підвищення рівня середньої заробітної плати, своєчасної і в повному обсязі сплати ЄСВ та відповідальність за порушення законодавства про працю, а також щодо легалізації підприємницької діяльності та трудових відносин, земельних ділянок, своєчасної сплати податків.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь