Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Віктор Купченко: «Вуличне освітлення населених пунктів-порядок і безпека людей»

Дата: 15.06.2021 17:25
Кількість переглядів: 260

Стан об’єктів зовнішнього освітлення на території Миколаївської селищної ради (ТГ) не відповідав вимогам часу. Значна частина вулиць населених пунктів залишалася довгий час неосвітленою. У системах освітлення використовувалися застарілі типи світлових приладів, джерел світла, що приводило до значних втрат електричної енергії.
Селищний голова В.Л. Купченко, після обрання на посаду керівника територіальної громади, поставив за мету одним з першочергових завдань - вирішення проблеми освітлення вулиць громади та тримає це питання на постійному особистому контролі.
Зважаючи на негативні тенденції, для забезпечення безпечного пересування людей, незадовільний технічний стан та низькі експлуатаційні якості електромереж зовнішнього освітлення, з метою зниження рівня аварійності на дорогах та покращення умов благоустрою в Миколаївській селищній раді (ТГ), назріла нагальна потреба у капітальному ремонті електромереж вуличного освітлення населених пунктів Миколаївської селищної ради (ТГ), встановленні сучасних світильників та джерел світла, заміні існуючих електролічильників та ін.
За сприяння депутата Одеської обласної ради К.А. Хачатряна було виділено кошти – субвенцію з обласного бюджету розвитку на капітальний ремонт електромереж вуличного освітлення населених пунктів Миколаївської селищної ради (ТГ) у сумі 818 939, 91 грн. На всіх об`єктах вже проведено відповідні електромонтажні роботи: (від КТП-11 с.Василівка, вул.Тімірязєва; від КТП-62 с.Ульянівка, вул. Суворова; від КТП-18 с.Олексіївка вул. Лісна та доосвітлення вул.Шевченка; від КТП-19 с.Олексіївка, вул. Набережна ; від КТП-37 с.Дружелюбівка, вул. Центральна ; від КТП - 66 с.Новопокровка, вул. Гагаріна; від КТП- 68 с.Новопокровка, вул. Гагаріна; від КТП-24 с.Сухий Овраг, вул. Степова, вул. Садова; від КТП – 30 с.Ставкове, вул.Шкільна ). В с. Новопокровці та Сухий Овраг залишилось встановити лічильники.
-Вуличне освітлення є одним з основних питань благоустрою населених пунктів. Його нормальне функціонування завжди відігравало значну роль, адже воно виконує одночасно декілька функцій: робить більш безпечним транспортний та пішохідний рух, а якісне вуличне освітлення також сприятиме запобіганню злочинних дій. За рахунок коштів місцевого бюджету 70000,0 грн. було виготовлено усю необхідну проектно-кошторисну документацію,- зазначив голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь