Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 02.06.2021 10:20
Кількість переглядів: 387

Традиційно прихід першого дня літа асоціюється із дитячим святом-Міжнародним днем захисту дітей. Це не просто веселе свято для самих діток, а й нагадування дорослим про необхідність захищати права дитини, щоб діти росли здоровими і щасливими, вчилися і займалися улюбленими справами. Цьогоріч, зважаючи на несприятливі погодні умови свято проходило у великій залі адмінбудівлі селищної ради.
Фото без опису
З вітальним словом до присутніх звернулася завідувач сектору культури відділу освіти культури молоді та спорту селищної ради Анжела Острікова, вона щиро привітала всіх присутніх зі святом, побажала міцного здоров'я, добра, миру, здійснення мрій, радісного та змістовного відпочинку дітям під час літніх канікул.
Фото без опису
Діти брали участь у різноманітних музичних конкурсах, вікторинах, спортивних змагання, танцювальних батлах, малювали на папері, грали в шашки з клоуном, було організовано фотозони та розваги з казковими героями. Захід подарував дітям, гарний настрій, багато усмішок і щасливих хвилин, а на завершення усі дітки отримали солодощі.
Фото без опису
Переможцем онлайн фотоконкурсу «Щаслива посмішка дитинства!» оголошеному сектором культури відділу освіти культури молоді та спорту селищної ради у мережі Facebook стала Сідловська Оксана зі світлиною свого племінника, вона отримала подарунковий сертифікат на суму 500 грн.
Юні жителі громади та батьки і дорослі, які їх супроводжували залишилися дуже задоволені від побаченого, отримавши багато позитивних емоцій. Це свято надовго залишиться у їхніх спогадах як промінь світла того похмурого дня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь