Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання комісії з питань легалiзації виплати заробiтної плати зайнятостi населення при виконавчому комiтетi селищної ради

Дата: 28.05.2021 15:31
Кількість переглядів: 518

27 травня відбулося засідання комісії з питань легалiзації виплати заробiтної плати зайнятостi населення при виконавчому комiтетi Миколаївської селищної ради під головуванням голови комісії, голови селищної ради (ТГ) В.Л. Купченка.
Фото без опису
На порядку денному розглянуто питання: щодо стану надходжень ПДФО до бюджету селищної ради; щодо стану земельного (єдиного податку) юридичними особами у 2020-2021 роках, які станом на 01.05.2021 року знаходяться в стані діючих.
Фото без опису
З даних питань інформувала головний спецiалiст з питань доходiв фiнансового вiддiлу селищної ради Р.І. Слабенко.
-Юридичні особи в результаті реорганізаційних змін не використовують можливість сплати податків по принципу окремого структурного підрозділу без статусу юридичної особи, їм було направлено листи з вимогою дотримання вимог Бюджетного та Податкового кодексів, а також пропозиції сплачувати ПДФО за місцем знаходження структурних підрозділів без статусу юридичної особи. З отриманих відповідей можна стверджувати, що платники не мінімізують та не ухиляються від оподаткуваня, але враховуючи неоднозначність норм законодавства приймають рішення сплачувати податки за більш для них прийнятними умовами,- зазначила Р.І. Слабенко.
Фото без опису
По -другому питанню за інформацією Р.І. Слабенко - в результаті проведеної інвентаризації земельних ділянок на території Миколаївської селищної ради було виявлено біля 300 га землі, що обробляються юридичними особами, сплата податків по яких проводиться частково в неповному обсязі або взагалі відсутня.
Голова селищної ради В.Л. Купченко доручив Р.І. Слабенко продовжувати роботу в даному напрямку.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь