Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 27.05.2021 18:05
Кількість переглядів: 456

Минулої середи відбулося засідання виконавчого комітету Миколаївської селищної ради VIII скликання під головуванням голови виконкому В.Л. Купченка. В ньому взяли участь секретар виконкому Г.В. Козаченко, члени виконкому, старости сіл Миколаївської селищної ради (ТГ), керівники відділів селищної ради. В.Л. Купченко ознайомив членів виконкому з порядком денним.
Фото без опису
Про затвердження плану заходів щодо відзначення Дня захисту дітей на території Миколаївської селищної ради; про затвердження плану заходів щодо відзначення 25-ї річниці Конституції України на території селищної ради; про відзначення на території селищної ради пам’ятних дат і ювілеїв, пов’язаних з м. Одеса та Одеською областю, інформувала завідувач сектору культури відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради А.К. Острікова. Зокрема ,вона детально розповіла про сценарії проведення відповідних святкових заходів, що заплановані на території населених пунктів громади.
Фото без опису
Виконкомом прийнято рішення про присвоєння поштової адреси житловому будинку Шегди Михайла Михайловича та про розгляд клопотання директора КЗПО «Миколаївська ДМШ» Чорної М.П. щодо спилювання дерев, які становлять загрозу для будівлі школи.
Фото без опису
Не оминули увагою члени виконкому і такого важливого питання, як надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади ,які опинилися в складних життєвих обставинах в зв`язку зі станом здоров`я.
Фото без опису
Також на порядку денному обговорено та прийняті відповідні рішення з таких питань: погодження участі команди волейболістів та надання коштів для участі у зональних змаганнях в м. Березівці; внесення змін до рішення виконавчого комітету Миколаївської селищної ради від 26.03.2021 року №37 «Про встановлення дорожніх знаків»; затвердження Положення про відділ правового забезпечення діяльності селищної ради, запобігання та виявлення корупції Миколаївської селищної ради; клопотання Янова В.В. старости села Олексіївка, села Василівка, села Сухий Овраг, села Морозова, села Каре, села Чарівне, села Мала Дворянка; звернення жителя смт. Миколаївка Шпачінського М. Г. У різному :звернення Директора Департаменту соціальної та сімейної політики ОДА Коваленко Л.В. та голови Організації ветеранів Одеської області Лейфури М.П.
На завершення В.Л.Купченко подякував членам виконавчого комітету за конструктивну й злагоджену роботу.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь