Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Продовжуються роботи з благоустрою

Дата: 25.05.2021 10:36
Кількість переглядів: 454

Новий тиждень для працівників КП «Миколаївське» розпочався з традиційних трудових буднів - впорядкування території селища.
Фото без опису
За дорученням голови Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченка тривають роботи з благоустрою. 24 травня на території селища продовжено покіс бур’яну та карантинної рослинності.
Фото без опису
Працівники комунального підприємства «Миколаївське» В. Стефаненко, В. Омельченко, А.Дзюба під наставництвом заступника селищного голови (ТГ) О.І. Ізбаша скосили траву напроти магазину, що біля лікарні, вздовж доріжки до об`їзної дороги, в парковій зоні напроти відділу поліцейської діяльності, дитячого майданчику у центрі селища.
Фото без опису
-Минулого четверга хлопці здійснювали покіс трави на прилеглій території біля будинків по вул. Центральній на виїзді з Миколаївки, а також на виїздах в напрямку Березівки та А.-Іванівки. Працювали і у суботу наводячи лад на розвилці (вул. Гоголя, вул. Незалежності), на повороті на старе кладовище у Миколаївці. В черговий раз звертаємося до жителів населених пунктів громади, підприємців, не залишатись осторонь, а наводити лад поблизу своїх домоволодінь та на територіях,- зазначив О.І. Ізбаш.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь