Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Представлено нового голову Березівської районної державної адміністрації. Її очолив досвідчений керівник Віталій Лабуш

Дата: 19.05.2021 14:10
Кількість переглядів: 470

Заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Сергій Підгайний представив керівникам гілок влади та громад району, установ, підприємств та організацій, а також активу Березівського району нового голову Березівської районної державної адміністрації. Її очолив досвідчений керівник з великим досвідом державницької роботи в органах виконавчої влади найвищих рівнів Віталій Лабуш. Президент України Володимир Зеленський призначив на цю дуже відповідальну посаду Віталія Васильовича 14 травня своїм Розпорядженням №487/2021-рп.

Фото без опису

«Вітаю вас із призначенням. Бажаю плідної та ефективної роботи. Хочу підкреслити, що керівництво обласної державної адміністрації завжди з вами на зв’язку і готове до співпраці», — підкреслив заступник керівника Одеської ОДА Сергій Підгайний.

Фото без опису

В свою чергу, Віталій Лабуш подякував за представлення і наголосив, що прибув в Березівський район саме працювати. Працювати для людей. Серед пріоритетних питань своєї діяльності Віталій Васильович виділив питання наповнення бюджетів всіх рівнів адже бюджет основа добробуту та розвитку як окремих громад так і району в цілому. Причому акцент зроблено на спільній з депутатським корпусом консолідації зусиль в цьому питанні.

Фото без опису

На завершення представлення Сергій Підгайний та Віталій Лабуш побажали всім присутнім здоров’я та наснаги, а також плідної, злагодженої співпраці на благо оновленого Березівського району.

Джерело: https://berezivka-rda.odessa.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь