Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Наводять порядок на території селища

Дата: 14.05.2021 20:49
Кількість переглядів: 593

За дорученням голови Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченка в населених пунктах громади продовжуються роботи з благоустрою.

Фото без опису

14 травня працівники комунального підприємства «Миколаївське», як і кожного дня вийшли на прибирання території Миколаївки. Зокрема В. Стефаненко, В. Омельченко, під наставництвом заступника селищного голови (ТГ) О.І. Ізбаша продовжили роботи з упорядкування території селища - косили траву в парковій зоні напроти адмінбудівлі селищної ради та Меморіалу загиблим воїнам у роки Другої світової війни.

Фото без опису

-13 травня тривало впорядкування території по вул. Центральна та біля автостанції. Весняна трава виростає досить швидко, тому в нас дуже багато роботи. Стараємося якомога швидше завершити тут та перейти до наступних ділянок. Регулярний покіс трави не тільки дозволяє утримувати зелені зони селища в задовільному естетичному стані, а й є одним із методів боротьби з карантинними рослинами. Попереду, ще багато роботи, яку ми обов'язково виконаємо, - зазначив О.І. Ізбаш.  

Фото без опису

Шановні жителі громади! Просимо вас, своєчасно проводити роботи з покосу трави на територіях прилеглих до ваших домогосподарств. Хочемо подякувати всім мешканцям громади, які своєчасно проводять скошування трави на своїх територіях. Завдяки вашій небайдужості вулиці населених пунктів нашої громади будуть виглядати охайними та упорядкованими.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь