Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З чергової робочої наради

Дата: 12.05.2021 08:41
Кількість переглядів: 435

11 травня відбулася чергова робоча нарада зі старостами сіл Миколаївської громади, яку провів голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко.

Фото без опису

Участь у ній взяли: заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради О.І. Ізбаш, директор КП «Миколаївське» С.В. Півненко, керівники та спеціалісти відділів Миколаївської селищної ради, представники Миколаївського РТЦК та СП.

Фото без опису

С.М. Созінов - начальник відділення обліку та бронювання солдатів, сержантів Миколаївського РТЦК та СП довів до відома учасників наради про порядок ведення військового обліку на території селищної ради (ТГ).

Фото без опису

Про основні норми Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення окремих питань виконання військового обліку та ведення військового обліку» від 30 березня 2021 року №1357-IX, який набрав чинності з 23 квітня 2021року, інформував головний спеціаліст управління Миколаївського РТЦК та СП В.А. Дорошенко.

Фото без опису

Старости сіл Миколаївської селищної ради інформували про обсяги виконання громадських робіт з благоустрою на території населених пунктів громади протягом березня-квітня поточного року. Голова селищної ради В.Л. Купченко доручив старостам продовжувати роботи в даному напрямку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь