Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч з головою Одеської обласної державної адміністрації С.Р. Гриневецьким

Дата: 22.04.2021 11:52
Кількість переглядів: 569

21 квітня голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький у ході робочого візиту відвідав Миколаївську селищну раду (ТГ).
Фото без опису
Разом з ним до Миколаївської громади завітали: народний депутат України Степан Чернявський, депутат Одеської обласної ради Князь Хачатрян, голова Березівської районної ради Віталій Мосійчук, заступник голови облдержадміністрації Сергій Підгайний, начальник управління капітального будівництва Віктор Лунгу, секретар Березівської міської ОТГ Сергій Шевченко.
Фото без опису
Делегація на чолі з керівником області відвідала с. Антонюки, де триває будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини.
Фото без опису
Голову облдержадміністрації Сергія Гриневецького зустріли голова Миколаївської селищної ради (ТГ) Віктор Купченко, директор Антонюківського закладу загальної середньої освіти селищної ради Василь Саломатін, заступник головного лікаря КНП «Миколаївська лікарня» Валентина Вовченко. А староста сіл Антонюки, Романівка, Амбарів Тетяна Іванченко вручила гостю запашний коровай.
Фото без опису
Сергій Рафаїлович ознайомився з ходом робіт на об`єкті. Голова Миколаївської селищної ради (ТГ) Віктор Купченко детально поінформував очільника області про соціально – економічне життя громади, проблемні питання.
Керівники оглянули сміттєзвалище при в’їзді у Миколаївку -Віктор Купченко підкреслив, що на даний час проводиться робота щодо розробки відповідної до чинного законодавства нормативної документації – паспортів. Голова громади запропонував оглянути стан моста через р. Чичиклію та зосередив увагу присутніх на аварійному стані споруди,губернатор погодився з актуальністю даної проблеми та в ході обговорення народний депутат України Чернявський С. М довів до відома , що займається вирішенням даної проблеми.
Фото без опису
Далі в адмінбудівлі селищної ради відбулася зустріч голови ОДА С.Р. Гриневецького з активом об’єднаного Березівського району, головами ОТГ та керівниками підприємств, установ і організацій, що розташовані на підвідомчій території. У ході зустрічі Сергій Рафаїлович наголосив на необхідності ефективного розподілу коштів вільних залишків на ті сфери життєдіяльності населення, які відчувають в них найбільшу потребу.
Фото без опису
Також головою ОДА наголошено на здійсненні якісних будівельних робіт у закладах охорони здоров’я. С.Р. Гриневецький звернув увагу учасників зустрічі на таке сьогодні вкрай важливе питання, як вакцинація населення від COVID-19 та надав відповіді на всі хвилюючі запитання учасників зустрічі.
Фото без опису
Наголосив очільник області на спільній тісній співпраці між органами виконавчої влади та місцевого самоврядування. Також було порушено екологічні питання, зокрема впорядкування сміттєзвалищ, питання щодо налагодження вчасної доставки періодичних видань передплатникам. Акцентував увагу на активній взаємодії громад з керівництвом області та району для максимально ефективного використання ресурсів, для потреб певної території та її мешканців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь