Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пам’ятка населенню щодо попередження пожеж в екосистемах

Дата: 22.04.2021 11:48
Кількість переглядів: 530

Щорічно пожежі в природних екосистемах завдають непоправного збитку природі та державі. Найбільша кількість пожеж, як правило, припадає на весняно-літній період. Причиною 90% пожеж в природних екосистемах є діяльність людини. У вихідні і святкові дні ліс відвідує велика кількість громадян, що призводить до різкого зростання джерел вогню. Причинами численних пожеж у природних екосистемах є необережне поводження з вогнем дітей та дорослих, спалювання сміття поблизу житлових будинків і на території, прилеглій до лісових масивів, іскри з вихлопних труб автотранспорту, блискавки, самозаймання промасленого обтирального матеріалу, ефект фокусування сонячних променів на склі та консервних бляшанках, залишених людьми на природі.

Фото без опису

    Шановні громадяни! Дотримуйтесь наступних правил пожежної безпеки: не кидайте сірників, що горять і недопалків; розпалюйте вогнище тільки на очищеному до шару ґрунту майданчику; покидаючи місце відпочинку, загасіть вогнище водою або закидайте землею до повного припинення горіння або тління; пожежу, що починається, загасіть водою або закидайте землею. Тому, обов’язково, дотримуйтесь правил пожежної безпеки, не наражайте себе на небезпеку. Якщо ж виникла надзвичайна ситуація або пожежа – негайно телефонуйте за номером „101”!

Олег НІКУЛ, головний спеціаліст відділу правового забезпечення діяльності селищної ради, запобігання та виявлення корупції


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь