Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На порядку денному – сплата податків, декларування доходів і благоустрій

Дата: 21.04.2021 14:58
Кількість переглядів: 506

20 квітня голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко провів чергову нараду з старостами сіл Миколаївської селищної ради. Участь у ній взяли: секретар селищної ради Г.В. Козаченко, керівники та спеціалісти відділів Миколаївської селищної ради, начальник Миколаївської ДПІ Головного Управління  ДПС в Одеській області Л.М. Старник.

Фото без опису

Щодо активізації компанії декларування та популяризації електронних сервісів Державної податкової служби інформувала Л.М. Старник.

Фото без опису

-З початку 2021 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2020 року.  Подавати щорічну декларацію про майновий стан і доходи за минулий рік це конституційний обов’язок громадян (ч. 2 ст. 67 Конституції України),- наголосила  Людмила Михайлівна. Вона поінформувала про перебіг деклараційної кампанії, акцентувала увагу на граничних строках подання податкових декларацій за звітний (податковий) 2020 рік, а також детально розповіла про переваги «Електронного кабінету платника».

Фото без опису

Голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко звернув увагу старост на проведенні в майбутньому широкої роз`яснювальної роботи з землевласниками щодо правильності та своєчасності сплати плати за землю – одного з напрямків зростання добробуту населення Миколаївської громади. Також на нараді розглянуто питання з проведених робіт благоустрою в населених пунктах Миколаївської селищної ради (ТГ) протягом квітня цього року. Віктор Леонідович побажав старостам досягати більш високих показників в роботі. За результатами розгляду питань головою Миколаївської селищної ради (ТГ) надано відповідні доручення.  Нарада пройшла у конструктивному діалозі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь