Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громада починається з кожного з нас

Дата: 20.04.2021 10:51
Кількість переглядів: 568

 

Нещодавно в недіючій будівлі дитсадка «Берізка» небайдужими жителями Миколаївки було проведено поточний косметичний ремонт приміщень для занять спортом, так, два приміщення відремонтовані для гри в настільний теніс, також зроблено підсобку, коридор, роздягальню - загальною площею близько 100м2.

Фото без опису

Ініціаторами такої доброї справи виступили Олександр Самарський, Геннадій Верба, Василь Галузінський, Юрій Костроміцький, Анатолій Дубенко, депутат Миколаївської селищної ради Павло Богач .

Фото без опису

Фінансову підримку для проведення ремонту надали: Олександр Кривенко, Павло Богач, Василь Галузінський, Сергій та Микола Балановські, Сергій Присяжніков, Валерій Перевезнюк, Сергій Шкрептій, Євген Дехтяренко, Євген Волянський, Максим Козаченко, Сергій Сученко, Анатолій Дубенко, Віктор Федорук. Віктор Чайка повністю провів електрику у відремонтованих приміщеннях.

Фото без опису

У подальшому ентузіасти планують ще оформити тренажерний зал. А з матеріалами для виготовлення спортобладнання та для подальшого ремонту приміщення пообіцяв посприяти голова Миколаївської селищної ради (ТГ) Віктор Купченко.

Фото без опису

-Громада починається з кожного з нас, збереження і зміцнення здоров’я молодого покоління – це наша спільна мета, яка об’єднує людей різних вікових категорій зазначив голова селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь