Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Схід громадян у Дружелюбівці

Дата: 15.04.2021 16:34
Кількість переглядів: 454

13 квітня відбулася робоча зустріч голови Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л.Купченка з жителями с. Дружелюбівка. Участь у сході громадян взяли заступник селищного голови О.І. Ізбаш, секретар селищної ради Г.В. Козаченко, начальник відділу земельних відносин, екології та використання природних ресурсів селищної ради Л.О. Горковець. Дружелюбівці проявили зацікавленість, активність, небайдужість, порушили ряд питань, що турбують їх сьогодні, зокрема про проблеми при наданні земельних ділянок в користування, необхідність врегулювання питання використання громадських пасовищ, сінокосів та інших земельних ділянок.

Фото без опису

В.Л. Купченко та Л.О. Горковець розповіли жителям Дружелюбівки про особливості виділення земельних ділянок, а також відповіли на інші питання мешканців села щодо використання земель.

-Усі громадяни, які мають в обробітку земельні ділянки повинні звернутися до селищної ради і узаконити право на володіння землею,- наголосив голова селищної ради (ТГ) В.Л.Купченко. Обговорили і питання водозабезпечення, освітлення вулиць. Голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко зазначив, що всіляко сприятиме вирішенню нагальних потреб мешканців села відповідно до своєї компетенції та згідно чинного законодавства.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь