Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

І впорядкування обліку землі, і благоустрій

Дата: 14.04.2021 16:18
Кількість переглядів: 387

13 квітня відбулася чергова робоча нарада зі старостами сіл Миколаївської громади, яку провів голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко.

Участь у ній взяли: заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради О.І. Ізбаш, секретар селищної ради Г.В. Козаченко, директор КП «Миколаївське» С.В. Півненко, керівники та спеціалісти відділів Миколаївської селищної ради.

Першим розглянуто питання оформлення та обліку реєстру платників зі сплати податків на землю. Інформувала головний спеціаліст з питань доходів фінансового відділу селищної ради Р.І. Слабенко.

-Інвентаризація земель на території селищної ради (ТГ)  повинна стати першочерговим завданням. Основне завдання старостам і рахівникам-касирам - створити точний реєстр власників землі - це в свою чергу призведе до детінізації як великих орендарів, так і малих фермерів, що дасть можливість забезпечити збільшення податкових надходжень до бюджету громади,- зазначив В.Л.Купченко. Наступним розглянули питання про благоустрій населених пунктів селищної ради проведення акції «Посади дерево». Йшлося, зокрема про уточнення кількості саджанців дерев, а також територію для їх висадження. Віктор Леонідович наголосив на обов’язковій участі у заходах працівників установ, організацій, підприємств,  жителів громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь