Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У «Сонечку» - новий керівник

Дата: 14.04.2021 16:12
Кількість переглядів: 395

13 квітня голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Л.Й. Голобородько представили колективу дошкільного навчального закладу ясла – садок №1 «Сонечко» нового керівника А.М. Харькову. Гості висловили вдячність попередньому керівнику закладу В.А. Змунчило. В.Л. Купченко привітав А.М. Харькову з призначенням на посаду, побажав її наснаги в роботі у якості керівника дошкільного навчального закладу, взаєморозуміння з трудовим колективом, наголосив на важливості спільної праці та вирішення проблемних питань щодо подальшого розвитку та функціонування дошкільного навчального закладу.

Фото без опису

Призначення А.М. Харькової на посаду завідуючої Миколаївським дошкільним навчальним закладом ясла – садок №1 «Сонечко» було погоджено 6 квітня  на пленарному засіданні  позачергової VII сесії Миколаївської селищної ради VIII скликання. В свою чергу А.М. Харькова запевнила, що  докладе усіх зусиль щоб виправдати довіру. Далі голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко  поспілкувався з трудовим колективом дитсадка, поцікавився  проблемами закладу та відповів на запитання.

Фото без опису

 Віктор Леонідович запевнив колектив, що місцева влада докладе усіх зусиль для того, щоб дошкільний навчальний заклад освіти працював стабільно, підкреслив важливість забезпечення  комфортних умов під час перебування дітей в закладі.

-Ваше головне завдання забезпечити реалізацію права на здобуття дошкільної освіти, створення умов для фізичного, розумового і духовного розвитку кожної дитини,- наголосив В.Л.Купченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь