Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконуючи доручення селищного голови

Дата: 12.04.2021 08:44
Кількість переглядів: 267

В населених пунктах громади тривають роботи з благоустрою територій. 9 квітня працівники комунального підприємства В. Стефаненко, В. Омельченко, під керівництвом заступника селищного голови (ТГ) О.І. Ізбаша завершили роботи з благоустрою території Дмитрівського кладовища, в ході яких було прибрано сміття, суху траву та чагарники.

-За період роботи було вивезено 6 вантажівок сміття (близько 9 тонн). Найближчими днями на кладовище буде завезено пісок для впорядкування могил померлих рідними та родичами. В понеділок розпочнуться роботи з благоустрою Слобідського кладовища,- зазначив О.І. Ізбаш.

За інформацією В.В. Янова старости сіл (Олексіївка, Василівка, Морозова, Сухий Овраг, Чарівне, Карий, Мала Дворянка) 7 - 8 квітня в с. Морозова здійснено благоустрій території кладовища площею 550м2, в с. Олексіївка впорядковане кладовище площею 900 м2, 6 квітня розпочато та тривають роботи з благоустрою на Василівському кладовищі площею 0,90 га (вирубка порослі, викіс старої трави та бур`янів). Старостою Яновим В. В. організовано завіз піска на 10 кладовищ розташованих на території колишньої Олексіївської сільської ради. Активну участь в організації цієї роботи взяли підприємці Михальченко М. В., Полтарескул А. В. та ф/г «Моноліт».

За інформацією Т.В. Іванченко старости сіл (Антонюки, Романівка, Амбарів) 8 квітня в с. Амбарів впорядковано територію навколо Амбарівського закладу загальної середньої освіти площею 200 м2 (розчищено від порослі, сухої трави, сміття) також впорядковано узбіччя доріг в межах с. Антонюки протяжністю 600 м.

За інформацією А.В.Фізіка старости сіл (Новопетрівка, Переселенці, Гвоздівка, Широке) 9 квітня частково впорядковано територію другого кладовища яке знаходиться в с. Новопетрівка площею 0,30 га (вирубка порослі, викіс старої трави та бур`янів), розчищено узбіччя дороги від с.Новопетрівка до с. Антонюки протяжністю 600 м. За інформацією О.В.Атнашевського старости сіл (Ульяновка, Новопокровка, Комарашево, Мар`янівка) 9 квітня проведено розчистку узбіччя доріг: зі сторони с. Ульянівка до с. Комарашеве протяжністю 300 м; з с. Мар`янівка в напрямку смт Миколаївка протяжністю 500 м (викіс сухої трави та бур`янів). Тривають роботи по впорядкуванню та прибиранню сільських кладовищ працівниками прийнятими на громадські роботи. За активну роботу та участь у впорядкуванні територій кладовищ подяка всім причетним.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь