Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Миколаївська громада активно включилась в двомісячник - акцію «За чисте довкілля»

Дата: 08.04.2021 13:06
Кількість переглядів: 380

7 квітня голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко провів нараду з питань благоустрою. Участь у ній взяли заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради О.І. Ізбаш, секретар селищної ради Г.В. Козаченко, начальник відділу соціально-економічного  розвитку, комунальної власності, житлово-комунального  господарства, архітектури, транспорту та благоустрою селищної ради М.І.Чирнилюк, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Л.Й. Голобородько, директор КП «Миколаївське» С.В. Півненко, директор «Миколаївська спецiальна школа Одеської обласної ради» О.В.Сауляк.

Фото без опису

Віктор Леонідович довів до відома учасників наради розпорядження голови Одеської обласної державної адміністрації С.Р. Гриневецького  від 25.03.2021 № 287/од-2021 щодо проведення двомісячника щорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою території населених пунктів в Одеській області, зазначив, що роботи на території населених пунктів селищної ради (ТГ) вже проводяться і зроблено чимало та наголосив на залученні участі у акції підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності, а також громадян та учнівської молоді з дотриманням карантинних обмежень встановлених нормативно-правовими актами Кабінету Міністрів України.

Фото без опису

-До  цього питання всі мають поставитись відповідально, скоординувати спільні дії, - наголосив В.Л. Купченко.

Фото без опису

Обговорено та визначено місця проведення висадки дерев та прибирання територій, визначили й дати це 15 та 16 квітня. В ході акції заплановано продовження прибрання вулиць, парків, дитячих майданчиків, територій підприємств, установ і організацій, благоустрій кладовищ, упорядкування братських могил, пам’ятників та пам’ятних знаків на територіях населених пунктів громади, проведення заходів з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ. Також на нараді розглянуто лист Одеської обласної державної адміністрації щодо питання припинення комунального закладу «Миколаївська спецiальна школа Одеської обласної ради» та передачi його майнового комплексу у спільну власнiсть Миколаївської селищної ради. Розглядалися різні варіанти збереження функціонування закладу та його будівель, а також використання їх відповідно до потреб громади. В. Л. Купченко підкреслив, що необхідно провести додаткові консультації на рівні області щодо збереження або перепрофілювання даного закладу для потреб громади. На даний час в Українi впроваджується Нацiональна стратегія реформування системи iнституцiйного догляду та виховання дiтей, якою передбачена змiна нинiшньої системи закладiв (установ) з цiлодобовою формою утримання дiтей на систему, що забезпечить догляд i виховання дитини в сiм'ї або наближеному до неї середовищi.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь