Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Прибиральні роботи-у розпалі

Дата: 07.04.2021 09:13
Кількість переглядів: 366

За дорученням голови Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченка в населених пунктах громади продовжуються роботи з благоустрою. Менш ніж за місяць Великодні свята, а далі традиційно проходитимуть поминальні дні. Їх називають у народі проводами, гробками, батьківськими суботами, Радоницею, дарними днями. До проводів українці традиційно прибирають могили своїх рідних і близьких та вшановують їхню пам'ять. Щороку вицвілі, пошарпані вітром і часом вінки, засохла трава, бур’яни, минулорічні солодощі - увесь цей непотріб нагромаджується у величезні купи на території кладовищ. Докладаючи чималих зусиль працівники КП «Миколаївське» вже не один день поспіль впорядковують кладовища громади.

Фото без опису

 6 квітня працівники комунального підприємства В. Стефаненко, В. Омельченко, А.Дзюба під керівництвом заступника селищного голови (ТГ) О.І. Ізбаша розпочали роботи з прибирання території Дмитрівського кладовища, в ході яких було прибрано сміття, суху траву та чагарники.

Фото без опису

-Впевнений, що вшанування пам’яті покійних має починатися не з вибору квітки, а із шанобливого ставлення до їхнього останнього пристановища. Звертаюся до вас, шановні мешканці громади: давайте шанобливо ставитися один до одного та до місць останнього спочинку наших рідних і близьких. При прибиранні могил не забувайте дотримувалися чистоти, прибирати сміття. Поважайте себе та працю інших людей. Також просимо всіх у передвеликодній період подбати про завчасне прибирання та впорядкування могил рідних, знайомих. Не залишайте виконання робіт з прибирання на останні дні, щоб працівники комунального мали змогу вивезти сміття до Великодня,-зазначив О.І.Ізбаш.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь