Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благоустрій: вимоги і відповідальність посиляться

Дата: 02.04.2021 08:31
Кількість переглядів: 362

1 квітня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Миколаївської селищної ради (ТГ). Його провів голова виконавчого комітету В.Л. Купченко. В засіданні взяли участь секретар виконкому Г.В. Козаченко, члени виконкому, старости сіл Миколаївської селищної ради (ТГ).

Першим було розглянуто питання про роботу з заявами громадян щодо порушення Правил благоустрою на території населених пунктів Миколаївської селищної ради.

 

В.Л. Купченко зазначив, що найближчим часом буде впорядковано діючі сміттєзвалища та виготовлено на них відповідну документацію і, що треба буде провести роз`яснювальну роботу серед населення.

- Сама громада не утворює стихійних сміттєзвалищ – це роблять самі ж її мешканці.  Найближчим часом на території громади буде працювати інспектор з питань благоустрою. Він буде проводити перевірки,   складати   протоколи   про   порушення законодавства у сфері благоустрою населених пунктів і подавати  їх для притягнення винних до відповідальності. Ну а далі, для порушників діятимуть штрафні санкції  спрямовані на запобігання вчинення правопорушень з правил благоустрою  іншими жителями громади,- зазначив Віктор Леонідович. Детально було обговорено і питання в подальшому вивозу сміття з садиб і вулиць комунальним підприємством «Миколаївське». Далі виконавчим комітетом було прийнято рішення «Про створення мобільної бригади  з надання соціальних послуг на період карантину». Її завдання здійснення подвірного обходу та виявлення одиноких, одиноко проживаючих громадян похилого віку, осіб з інвалідністю, сімей та дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують надання соціальних послуг.  Також на засіданні виконкому розглянуто питання розробки та затвердження схем санітарного очищення населених пунктів селищної ради.На завершення голова селищної ради подякував членам комітету за спільну, злагоджену роботу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь