Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звітували, радились. Обов`язки зобов`язують

Дата: 31.03.2021 11:00
Кількість переглядів: 373

30 березня голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко провів чергову робочу нараду зі старостами сіл Миколаївської селищної ради (ТГ).  Участь у ній взяли: заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради О.І. Ізбаш, секретар селищної ради Г.В. Козаченко, керівники та спеціалісти відділів Миколаївської селищної ради, директор Миколаївської районної філії Одеського обласного центру зайнятості Н.П.Борш.

Фото без опису

 Першим розглянуто питання про стан виконання доручень селищного голови. Інформували старости сіл Миколаївської селищної ради (ТГ).

Фото без опису

Голова селищної ради В.Л. Купченко доручив провести роботу з визначення та відведення земельних ділянок під сміттєзвалища та приведення сміттєзвалищ до належного стану їх документально-правового оформлення, продовжити роз`яснювальну роботу з громадянами які обробляють земельні ділянки і не сплачують податки, продовжувати проводити аудит земельних ділянок, роботу по формуванню реєстру платників податків на території селищної ради (ТГ), інформаційно-роз`яснювальну роботу з громадянами які ухиляються від сплати податків щодо легалізації зайнятості населення.

Фото без опису

Також розглянуто та опрацьовано питання: щодо підготовки проекту рішення  «Про майно комунальної власності Миколаївської селищної ради»; про організацію громадських робіт на території населених пунктів територіальної громади. Віктор Леонідович акцентував увагу на особливостях включення об`єктів до майна комунальної власності Миколаївської селищної ради, на  укладанні відповідних договорів з працівниками які будуть залучені до громадських робіт, їх чисельності, визначенні обсягів та строків робіт їх оплати.

-15 квітня  необхідно з залученням широких верств населення провести прибирання територій населених пунктів, зокрема і на в`їзді та виїзді з сіл, висадку дерев, приведення до належного стану фасадів громадських будівель, споруд, прибудинкових територій, парків, вулично-дорожньої мережі, кладовищ, пам’ятників. Благоустрій населених пунктів громади залежить від кожного з наших жителів,- підкреслив очільник громади.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь