Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В.Л.Купченко: трудова діяльність повинна бути законною

Дата: 30.03.2021 13:26
Кількість переглядів: 329

29 березня відбулося  засідання комісії з питань легалiзації виплати заробiтної плати зайнятостi населення при виконавчому комiтетi Миколаївської селищної ради під головуванням голови комісії, голови селищної ради (ТГ)  В.Л. Купченка.

Фото без опису

Участь у її роботі взяли члени комісії та запрошені підприємці-реалізатори м`яса.

Фото без опису

На порядку денному розглянуто питання легалізації праці  громадян, які здійснюють свою діяльність на території Миколаївської селищної ради (ТГ).

Фото без опису

В.Л.Купченко акцентував увагу на дотриманні умов чинного законодавства про працю, реєстрації офіційної підприємницької діяльності. Особливу увагу було приділено наслідкам невиконання вимог законодавства України про працю у вигляді фінансової, адміністративної та кримінальної відповідальності за тіньову зайнятість.

Фото без опису

- Ми розуміємо, як складно сьогодні підприємцям. Але коли одні працюють за правилами і роблять все можливе, щоб сплатити належні податки в бюджет, а інші не виходять з тіні або займаються незаконною діяльністю то це в свою чергу призводить до збільшення тіньової зайнятості та зменшення бюджетних надходжень. Наше завдання не знищувати бізнес, а створювати умови для нормальної роботи,- підкреслив Віктор Леонідович. До відома підприємців - реалізаторів м`яса було доведено та роз’яснено  норми податкового та трудового законодавства. Наголошено на необхідності здійснювати свою діяльність виключно у правовому полі.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь