Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Питання важливі, рішення чіткі і конкретні

Дата: 29.03.2021 09:27
Кількість переглядів: 292

Минулої п`ятниці відбулося засідання виконавчого комітету Миколаївської селищної ради VIII скликання під головуванням голови виконкому В.Л. Купченка. В ньому взяли участь секретар виконкому Г.В. Козаченко, члени виконкому, старости сіл Миколаївської селищної ради (ТГ), керівники відділів селищної ради, голова Миколаївської районної організації в Одеській області Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» С.І. Слабенко. В.Л. Купченко ознайомив членів виконкому з порядком денним.
Фото без опису
Першим розглянули та прийняли рішення про затвердження плану заходів, пов’язаних з 35-ю річницею Чорнобильської катастрофи та Днем вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, які відбудуться на території Миколаївської селищної ради (ТГ) в 2021 році, інформувала завідувач сектору культури відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради А.К. Острікова.
Фото без опису
С.І. Слабенко зазначив, що на території Миколаївської селищної ради проживає 16 учасників-ліквідаторів на ЧАЕС, а всього в межах колишнього Миколаївського району громадська організація налічує 40 учасників-ліквідаторів на ЧАЕС. Сергій Іванович звернувся з проханням влаштування незрячого учасника-ліквідатора на ЧАЕС І.І.Фути до Центру надання соціальних послуг Миколаївської селищної ради (ТГ). Голова селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко пояснив, що це питання буде опрацьовано.
Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення та вивезення твердих побутових відходів для абонентів КП «Миколаївське» доповіла головний бухгалтер комунального підприємства Л.І. Танасійчук.
Фото без опису
Вона детально розповіла про економічне обгрунтування нових тарифів, члени виконкому обговорили і тарифи для пільгових категорій громадян та людей похилого віку, а також питання встановлення водолічильників в домогосподарствах громадян, після чого прийняли відповідне рішення.
Далі В.Л.Купченко довів до відома інформацію про придбання сміттєвоза, асенізаторської машини та ємності для збору нечистот для забезпечення відповідної роботи КП «Миколаївське». Про затвердження Положень «Про проведення селищного огляду-конкурсу клубних закладів», «Про проведення щорічного селищного пісенного конкурсу «Наше караоке»; про затвердження плану заходів щодо відзначення Дня пам’яті та примирення та 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні в 2021 році на території селищної, ради інформувала А.К. Острікова. Зокрема Віктор Леонідович запропонував заохотити матеріально переможців селищного огляду-конкурсу клубних закладів. Його пропозиція була підтримана одноголосно.
Детальну увагу приділили члени виконкому питанню надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади ,які опинилися в складних життєвих обставинах в зв`язку зі станом здоров`я.
Фото без опису
Також на порядку денному обговорено та прийняті відповідні рішення з таких питань: обговорення проєктів рішень, які розглядатимуться на пленарному засіданні VII позачергової сесії селищної ради VIII скликання; затвердження зразків документів адміністративної комісії при виконавчому комітеті Миколаївської селищної ради; проведення двомісячника по благоустрою, озелененню та санітарній очистці території Миколаївської селищної ради; встановлення дорожніх знаків; утворення комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Миколаївської селищної ради; взяття на квартирний облік громадянки пільгової категорії 2002 року народження; затвердження Положень «Про відділ соціального захисту населення Миколаївської селищної ради, «Про відділ соціально-економічного розвитку, комунальної власності, житлово-комунального господарства, архітектури, транспорту та благоустрою Миколаївської селищної ради», «Про загальний відділ Миколаївської селищної ради», «Про відділ бухгалтерського обліку та господарського забезпечення Миколаївської селищної ради»; «Про відділ бухгалтерського обліку та господарського забезпечення Миколаївської селищної ради»; про присвоєння поштових адрес житловим будинкам мешканців Миколаївської селищної ради; створення робочої групи для проведення контролю за забезпеченням належних умов, організацією харчування дітей у закладах освіти селищної ради із додержанням вимог санітарного законодавства.
На завершення В.Л.Купченко подякував членам виконавчого комітету за плідну і конструктивну роботу.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь