Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зволікання не припустиме: надто серйозні виклики і загрози

Дата: 25.03.2021 16:53
Кількість переглядів: 310

В зв’язку тим, що 20.03.2021р.  Державна комісія ТЕБ та НС ухвалила рішення про віднесення Одеської області до «червоного» рівня епiдемiчної небезпеки поширення гострої респiраторної хвороби COVID-19, спричиненої·коронавiрусом SARS-CoV-2, 23 березня відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Миколаївської селищної ради. Його провів голова Миколаївської селищної ради (ТГ), голова комісії з питань техногенно -  екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко.

Фото без описуНа порядку денному було розглянуто питання про вжиття додаткових протиепідемічних заходів з метою запобігання COVID-19 на території Миколаївської селищної ради (ТГ).

Фото без описуЗа інформацією заступника головного лікаря КНП «Миколаївська лікарня» В.М. Вовченко, станом на 23 березня кількість захворілих на COVID-19 по Миколаївській селищній раді становила 11 осіб (10 дорослих та 1 дитина), а вже станом на 24.03.2021р.- 17 осіб (16 дорослих та 1 дитина).

Фото без описуКомісією прийнято рішення: керівникам структурних підрозділів Миколаївської селищної ради доручити та рекомендувати керівникам підприємств, установ та організацій усіх форм власності максимально перевести роботу персоналу на віддалений (дистанційний) режим роботи. Запровадити щоденний температурний скринінг персоналу, вживати заходів щодо самоізоляції всіх працівників, які мають ознаки гострих респіраторних захворювань. Забезпечити дотримання   санiтарно-гiгiєнiчних   норм у приміщеннях, режиму регулярного провiтрювання та дезiнфекцiї примiщень; запровадити режим профiлактичного спостереження за особами,  якi вiдвiдували  країни iнфекцiйного ризику.

Фото без описуВідділу поліцейської діяльності №1 Березівського РВП ГУ Національної поліції в Одеській області, Миколаївському районному управлінню Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області забезпечити: виконання вимог постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 9 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних nротиепiдемiчних заходiв з метою запобiгання поширенню на території України гострої респiраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» вiдповiдно до «червоного» рiвня епiдемiчної небезпеки та посилити контроль за дотриманням карантинних заходiв на об'єктах торговельної мережi, в аптеках, банках та інших установах.

Відділу поліцейської діяльності №1 Березівського РВП ГУ Національної поліції в Одеській області посилити контроль за особами, які перебувають на самоізоляції з  використанням електронного сервiсу «Вдома» Єдиного державного вебпорталу електронних послуг.

Начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради, керівникам навчальних закладів Миколаївської селищної ради, КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Миколаївської селищної ради: заборонити відвідування закладів освіти її здобувачами окрім здобувачів закладів дошкільної освіти, спеціальних закладів та учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти; проводити освітню діяльність з використанням технологій дистанційного навчання.

 В.Л. Купченко доручив начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Л.Й.Голобородько проводити постійний моніторинг та здійснювати особистий контроль стану захворюваності учнів і персоналу в підпорядкованих закладах освіти.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь