Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вирішувати нагальні питання життя громади

Дата: 24.03.2021 10:47
Кількість переглядів: 318

23 березня відбулася чергова робоча нарада зі старостами сіл Миколаївської громади, яку провів голова Миколаївської селищної ради (ОТГ) В.Л. Купченко. Участь у ній взяли: заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради О.І. Ізбаш, секретар селищної ради Г.В. Козаченко, керівники та спеціалісти відділів Миколаївської селищної ради, представник поліції.

Фото без опису

Про органiзацiю проведення виборiв по багатомандатним виборчим  округам №5, №6, №7 доповіла голова територіальної виборчої комісії З.М. Чабан. Заслухавши її доповідь голова селищної ради В.Л. Купченко акцентував увагу на дотриманні положень виборчого кодексу України, попередженні надзвичайних ситуацій під час виборчої кампанії, дотриманні громадського порядку, охороні виборчих бюлетенів, іншої виборчої документації та приміщень, що надаються виборчим комісіям, недопущення випадків порушень виборчого законодавства під час проведення виборчої кампанії і голосування на місцевих виборах, підвозу виборців та надав відповідні доручення.

Фото без опису

Про сміттєзвалища, документацію та процедуру відведення місць для сміттєзвалищ інформував  начальник відділу соціально-економічного розвитку, комунальної   власності, житлово-комунального господарства, архітектури, транспорту та благоустрою селищної ради М.І.Чирнилюк.

Фото без опису

Віктор Леонідович доручив старостам спільно з М.І.Чирнилюком  та  начальником відділу земельних відносин, екології та використання природних ресурсів Л.О. Горковець визначити місця на відведення земельних ділянок під сміттєзвалища на території громади і в подальшому розробити відповідно до чинного законодавства відповідну нормативну документацію - паспорти. Обговорили також облаштування місць видалення відходів відповідно до санітарних норм утримання населених пунктів. А також очільник громади доручив уточнити та визначити земельні ділянки під пасовища і сінокоси. Далі заслухали звіт старост про кількість поданих декларацій про майновий стан і доходи за 2020 рік самозайнятими особами. В.Л. Купченко доручив старостам провести роз`яснювальну роботу з громадянами які обробляють земельні ділянки і не сплачують податки, а також розробити детальний план заходів по покращенню благоустрою на території населених пунктів громади.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь