Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Влада і бізнес: рух назустріч

Дата: 22.03.2021 10:30
Кількість переглядів: 375

19 березня відбувся круглий стіл з підприємцями Миколаївської селищної ради (ТГ) на тему: «Зайнятiсть населення та легалiзацiя виплати заробiтної плати».

Фото без опису

Участь у заході взяли: голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко; начальник фінансового відділу селищної ради В.О. Дяченко та головний спецiалiст з питань доходiв фiнансового вiддiлу селищної ради Р.І. Слабенко; головний спеціаліст з питань праці селищної ради Н.А. Шарандак; старший державний iнспектор Миколаївської державної податкової iнспекцiї Головного управлiння ДПС в Одеськiй областi Л.М. Шабатура; директор Миколаївської· районної фiлії Одеського обласного центру зайнятості Н.П. Борш; начальник вiддiлу надання адмiнiстративних послуг селищної ради І.О. Бєла; начальник Миколаївського районного управлiння Головного управлiння Держпродспоживслужби в Одеськiй областi О.В. Войтович; головний спецiалiст вiддiлу обслуговування громадян №3 Головного управлiння пенсiйного фонду в Одеськiй областi О.С. Дімітрова.

Фото без опису

Голова селищної ради (ТГ) Віктор Купченко довів до відома учасників заходу що 5 березня було створено комісію з питань легалiзації виплати заробiтної плати зайнятостi населення при виконавчому комiтетi Миколаївської селищної ради. Очільник громади звернулася до підприємців з проханням дотримуватися умов чинного законодавства про працю, а саме: реєструвати свою підприємницьку діяльність, оформляти належним чином трудові відносини з найманою працею, дотримуватись соціальних гарантій з виплати заробітної плати, оскільки саме вони впливатимуть на соціально-економічний розвиток  Миколаївської громади і добробут її жителів, а також запропонував підприємцям створити офіційну місцеву спілку підприємців.

Фото без опису

-Ваша діяльність є запорукою розвитку нашої  громади. Вона дозволяє створювати додаткові робочі місця, наповнювати  бюджет громади, задовольняти потреби населення. Закликаю вас реєструвати свою підприємницьку діяльність, легалізовувати зайнятість населення. Переконаний, що наша сьогоднішня зустріч буде корисною для обох сторін і надасть новий поштовх для спільної ефективної роботи та на благо розвитку громади,-підкреслив В.Л. Купченко. Представники бізнесу мали нагоду дізнатися багато цікавої та корисної інформації.

До підприємців  звернулися з роз`ясненнями чинного законодавства Р.І. Слабенко, Л.М. Шабатура, Н.П. Борш, І.О. Бєла, О.В. Войтович, О.С. Дімітрова. Зокрема йшлося про систему оподаткування представників малого та середнього бізнесу, податкову звітність, компенсації підприємцям за зайнятість населення, реєстрацію фізичних осіб підприємців, порядок отримання довідок з Держпродспоживслужби на торгівлю тією чи іншою продукцією, особливості пенсійного законодавства.

 -Підводячи підсумок нашої зустрічі, хочу наголосити, що ми найближчим часом на засіданні виконавчого комітету селищної ради визначимо відповідний термін реєстрації для тих осіб які її не провели, також буде створено реєстр підприємців селищної ради (ТГ), усі хто хоче займатися бізнесом повинен ним займатися легально,-зазначив В.Л. Купченко.

Також голова селищної ради (ТГ) звернувся до підприємців щодо благоустрою території їхніх об`єктів торгівлі та подякував за участь у заході.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь