Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обговорили розвиток культури в громаді

Дата: 22.03.2021 10:26
Кількість переглядів: 358

19 березня відбулася нарада з працівниками клубних закладів Миколаївської селищної ради (ТГ). Участь у ній взяли голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Л.Й. Голобородько, завідувач сектору культури відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради А.К.Острікова. Зокрема йшлося про роботу клубних закладів, дотримання виробничої дисципліни, підготовку та проведення заходів у I півріччі 2021р., розроблення умов конкурсу на кращий клубний заклад, організацію підготовки до днів села, державних свят, підготовку закладів до творчих звітів, більш широке інформування громадськості про заходи, покращення матеріально-технічної бази клубних закладів та соціальне забезпечення працівників. Завклубам  було поставлено конкретні завдання щодо благоустрою прилеглих територій.

Фото без опису

В.Л. Купченко акцентував увагу учасників наради на реформах, пов’язаних  з децентралізацією та наголосив, що заклади культури громади мають знайти своє місце, окреслити плани подальшого існування та визначити нові напрями і форми надання населенню культурно-мистецьких послуг відповідно до вимог сьогодення.

Фото без опису

-Необхідно модернізувати клубну діяльність у сільській місцевості, покращити ефективність  роботи клубних закладів громади на основі поєднання традиційних та новітніх форм і методів культурно-мистецької діяльності,- наголосив голова селищної ради (ТГ).

Фото без опису

Віктор Леонідович побажав клубним працівникам творчих злетів та нових здобутків у роботі на благо розвитку Миколаївської громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь