Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про проведення конкурсу на зайняття посади директора селищного клубу відділу освіти, культури, молоді та спорту Миколаївської селищної ради Миколаївського району Одеської області

Дата: 09.03.2021 16:06
Кількість переглядів: 237

Відповідно до Закону України «Про культуру», відділ освіти, культури, молоді та спорту Миколаївської селищної ради оголошує конкурс на зайняття посади директора селищного клубу відділу освіти, культури, молоді та спорту Миколаївської селищної ради Миколаївського району Одеської області (далі – директор).Директором закладу культури може бути особа, яка має вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіє державною мовою та здатна за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.Не може бути призначена на посаду директора особа, яка:

 -за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

- має судимість за вчинення кримінального правопорушення, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією;

- є близькою особою або членом сім’ї керівника відділу.

Для участі в конкурсі претендент особисто подає та/або надсилає електронною поштою такі документи:

- копію паспорта громадянина України;

- письмову заяву про участь та згоду на збір та обробку персональних даних;

- копію трудової книжки;

- автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про відсутність чи наявність судимості;

- мотиваційний лист  у довільній формі;

- копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

- програму розвитку селищного клубу на 2 роки.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Термін подання документів та формування конкурсної комісії здійснюється  протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення.

Прийом документів від претендентів здійснюється з 09 березня 2021 року по 07 квітня 2021 року.

Документи приймаються сектором культури відділу освіти, культури, молоді та спорту Миколаївської селищної ради за поштовою та електронною адресами: Одеська область, Миколаївський район, смт. Миколаївка, вул. Шкільна, 22 А, 67000, e-mail mikkultur@ukr.net, a_ostrikowa@ukr.net.

Засідання конкурсної комісії відбудуться: в приміщенні відділу освіти, культури, молоді та спорту Миколаївської селищної ради за адресою: Одеська область, Миколаївський район, смт. Миколаївка, вул. Шкільна, 22 А.

На першому засіданні конкурсна комісія розглядає документи, подані кандидатами на посаду директора селищного клубу, на відповідність кваліфікаційним вимогам.

На другому засіданні конкурсна комісія проводить співбесіду з кандидатами, під час якої заслуховує публічні презентації проекту програми розвитку селищного клубу на 2 роки.

Відповідальна особа за надання інформації про конкурс – завідувач сектору культури відділу освіти, культури, молоді та спорту Миколаївської селищної ради  Анжела Острікова, електронна пошта: a_ostrikowa@ukr.net, телефон 097-146-44-49.

Зразок заяви кандидата про участь у конкурсі

Згода на збір та обробку персональних даних

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь