Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

…А у подарунок святковий концерт

Дата: 08.03.2021 09:41
Кількість переглядів: 606

5 березня в Миколаївському будинку культури відбулись святкові заходи присвячені Міжнародному жіночому дню. Свято 8 Березня є символом усього найкращого, що є у нас в житті – сердечності, доброти, кохання, радості і тепла. І причина цього всього – жінка! У залі зібрались представники трудових колективів, громадськість. Ведучі свята та Віктор Сушко та Мирослав Боровський звернулись до присутніх жінок з вітаннями та найкращими побажаннями.

Від представників сильної статі слово було надано голові Миколаївської селищної ради Віктору Купченку.  Голова селищної ради щиро привітав усіх жінок із наступаючим прекрасним весняним святом 8 Березня. Побажав міцного здоров'я, щастя, кохання і добра. -Зустрічайте кожен новий день з посмішкою, впевненістю та передчуттям свята. А весна нехай подарує радість в особистому житті та успіх у професійній діяльності! Добробуту і затишку в домівках, поваги і любові від чоловіків і дітей, оптимізму і легкості у повсякденному житті,- підкреслив Віктор Леонідович.

Далі всім присутнім дарували гарний настрій та своє тепло учасники художньої самодіяльності: Ірина Кудерська і Микола Загородній, тріо «СаДКо», вокальний колектив «Віола», Роман та Ніна Мочарні, Геннадій Руденко, Олег Остапчук. Святкова програма проходила під бурхливі оплески учасників заходу. На завершення заходу усі винуватиці свята  отримали солодкі подарунки та вітальні листівки з нагоди Міжнародного жіночого дня  від депутата Одеської обласної ради К.А. Хачатряна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь