Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відповідаючи на вимоги життя

Дата: 24.02.2021 09:25
Кількість переглядів: 614

23 лютого під головуванням голови виконкому В.Л. Купченка відбулося засідання виконавчого комітету Миколаївської селищної ради VIII скликання. В ньому взяли участь секретар виконкому Г.В. Козаченко, члени виконкому Н.Г. Кривоус, О.І. Ізбаш, старости сіл Миколаївської селищної ради (ОТГ): Т.В. Іванченко (Антонюки, Романівка, Амбарів), О.В. Атнашевський (Ульяновка, Новопокровка, Комарашево, Мар`янівка), В.В. Янов (Олексіївка, Василівка, Морозова, Сухий Овраг, Чарівне, Карий, Мала Дворянка), А.В.Фізік (Новопетрівка, Переселенці, Гвоздівка, Широке), керівники відділів селищної ради.

Фото без опису

На початку наради В.Л. Купченко звернув увагу на необхідність надання матеріальної допомоги учасникам будь-яких бойових дій та прирівняним до них особам. Далі Віктор Леонідович ознайомив членів виконкому та присутніх з відповіддю Укрпошти щодо роботи її пересувних відділень.

Члени виконавчого комітету прийняли рішення про зміну поштової  адреси житлових будинків громадян згідно поданих ними заяв; присвоєння поштової адреси нежитловій будівлі розташованій на території громади та об’єктам нерухомості, що розташовані за межами населених пунктів громади. Наступним розглянули питання та прийняли рішення щодо проведення закупівель товарів для закладів освіти громади.

Фото без опису

У ході засідання затверджено Положення про проведення селищного конкурсу літературно-музичних композицій, моновистав та читців «Співець українського слова»; Положення про проведення селищного конкурсу читців українського гумору «Олійниківські читання».Прийнято рішення про  створення організаційного комітету Миколаївської селищної ради. Голова селищної ради запропонував включити до складу комітету заступника голови селищної ради О.І. Ізбаша та старост сіл громади, а також заздалегідь напрацювати усі організаційні моменти.Обговорено та прийнято рішення щодо встановлення елементів примусового зниження швидкості в с. Новопетрівка по вул. Новоселів і у смт Миколаївка біля дитсадка.-Встановлення "лежачих поліцейських" дасть можливість примусово знижувати швидкість руху автомобілів до швидкості 40 км/год і менше, дозволить значно підвищити безпеку дорожнього руху і безпеку пішоходів,- наголосив Віктор Леонідович. Не оминули увагою на виконкомі і такі важливі питання, як утворення мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі при центрі надання соціальних послуг Миколаївської селищної ради; надання дозволу на безкоштовне харчування учениці Ульяновського закладу загальної середньої освіти Миколаївської селищної ради.Також на виконкомі прийнято рішення з таких питань: про  затвердження Інструкції з діловодства у Миколаївській селищній раді; про затвердження Положення про порядок видачі довідок виконавчим комітетом Миколаївської селищної ради; про  заходи  щодо легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення; про  комісію  з  питань  техногенно-екологічної безпеки  і  надзвичайних ситуацій.

Фото без опису

У різному обговорено та погоджено тарифи на послуги з  водопостачання та водовідведення на території селищної ради.-Необхідно винести питання встановлення нових тарифів на обговорення громадськості і встановити економічно обгрунтовані тарифи, згідно з чинним законодавством, це мають бути  тарифи, які покриватимуть фактичні витрати КП «Миколаївське»  ,- підкреслив В.Л.Купченко. На завершення голова селищної ради подякував присутнім за злагоджену та плідну роботу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь