Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Услід за тим, що диктує сьогодення

Дата: 03.02.2021 15:15
Кількість переглядів: 245

02 лютого відбулося засідання постійних комісій Миколаївської селищної ради (ОТГ): з гуманітарних питань, прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту; з питань фінансів, бюджету, соціально – економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності; з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування. Запропоновані для розгляду питання були детально вивчені, обговорені та внесені на розгляд п`ятого пленарного позачергового засідання сесії селищної ради, яке відбулося цього ж дня.

В його роботі взяли участь депутати селищної ради (ОТГ), старости сіл Миколаївської селищної ради (ОТГ): Т.В. Іванченко (Антонюки, Романівка, Амбарів), О.В. Атнашевський (Ульяновка, Новопокровка, Комарашево, Мар`янівка), В.В. Янов (Олексіївка, Василівка, Морозова, Сухий Овраг, Чарівне, Карий, Мала Дворянка), А.В.Фізік (Новопетрівка, Переселенці, Гвоздівка, Широке).

За традицією прозвучав Державний Гімн України. Голова селищної ради (ОТГ) ознайомив присутніх з порядком денним.

Депутати детально розглянули питання внесення змін до рішення селищної ради від 24 грудня 2020 року №71-VIII «Про бюджет Миколаївської селищної територіальної громади на 2021 рік»,про це питання інформував начальник фінансового відділу Миколаївської селищної ради В.О. Дяченко.

Також на пленарному засіданні були розглянуті та прийняті відповідні рішення з таких питань: внесення змін та доповнень до структури виконавчих органів Миколаївської селищної ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів; про зміну засновника, назви та затвердження статутів закладів освіти громади, статуту КГ «Сількомунгосп» у новій редакції; про припинення КГ «Сількомунгосп» шляхом ліквідації. Голова селищної ради В.Л. Купченко підкреслив, що зміни засновника, назви та затвердження статутів пов`язані з адміністративно-територіальною реформою в країні.

По завершенню розгляду питань порядку денного голова селищної ради В.Л. Купченко детально поінформував присутніх про усунення наслідків складних погодних умов,а саме:снігової негоди на території громади ,які розпочалися 27 січня.

-Розчистка у смт Миколаївка почалася о 16.00 год. того ж дня і тривала до пізнього вечора ,роботи проводив Ю.А.Жерновський та працівники КП «Миколаївське». Уже наступного дня розчистка снігових заметів розпочалася в Олексіївці- ф/г «МОНОЛІТ-2020», в Антонюках розчисткою від снігу займалося ФГ «Олександра», в Новопетрівці, Гвоздавці, Переселенцях, Ставковому ТОВ «РАЛІЇВКА», в Ульяновці І. О Шаманськии?, О. О.Шаманськии? та небаи?дужі жителі Ульяновки, основну дорогу від Амбарівського повороту до с.Олексіівка розчищало ТОВ «Березівкаагрошляхбуд».Хоча ситуація була складною, ми з старостами громад цілодобово підтримували зв’язок, тому я знав, де і які проблеми потребують негайного вирішення. Звичайно, далеко не все вдавалось ідеально і пов`язано це було як з технічними, так і людськими ресурсами. Сподіваюсь, що жителі громади поставляться до даної ситуації з розумінням, адже ми робили і продовжуємо робити усе можливе. Висловлюю слова щирої вдячності всім, хто допомагав ліквідовувати наслідки снігової стихії,- наголосив В.Л.Купченко.

На цьому V позачергова сесія Миколаївської селищної ради завершила свою роботу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь