Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зверненя голови Миколаївської селищної ради

Дата: 29.01.2021 15:02
Кількість переглядів: 217

Шановні жителі Миколаївської громади!Майже дві доби напруженої і виснажливої роботи з ліквідації наслідків негоди,ми намагаємося реагувати на ваші дзвінки та прохання,повірте, люди працюють докладаючи всі можливі зусилля : швидко відреагувати на відсутність світла внаслідок негоди по селах :Амбарів,Переселенці,Романівка,Антонюки,Слобідка ;на відсутність води по вулицях Бузкова та Степова(сьогодні вночі згорів насос та станом на 19.00 мешканці вже мають воду).

Фото без опису

Тому маю до вас прохання бути толерантними та мати витримку, ми не можемо розчищати всі вулиці одночасно, тому , на все своя черга, потрібно було чистити вулиці впершу чергу основні та там , де виклики швидкої допомоги до хворих людей.За дві доби нам вдалося розчистили всю територію громади , деякі вулиці двічі або тричі . Я вкотре хочу подякувати всім, хто допомагає нам справитися з наслідками негоди.

Сьогодні продовжувалися роботи по прибиранню сніга з вулиць по смт Миколаївка (Жерновський Ю), за власної ініціативи Чуй В.;розчищено дорогу від смт Миколаївка до с. Олексіівка,с.Перемога, с. Софіївка , найващі ділянки с. Олексіівка та Слобідка , намагалися розчищати с.Сухий Овраг(Шаманський І, Фадєєв С);с . Амбарів та допомогу по визволенню автівок від снігового полону (ФГ «Олександра»,керівник Кащук О );с. Переселенці,Гвоздівка,Новопетрівка (ТОВ «Раліівка»,керівник Гончаров О);погрущик та автогрейдер від Стрюківського повороту до смт Миколаївка (ТОВ «Березівкаагрошляхбуд»,керівник Хачатрян К).

На жаль, без автомобільного сполучення залишаються села: Мала Дворянка,Широке,Чарівне, Степове ,Сухий Овраг.Щира вдячність працівникам КП «Миколаївське»,керівник Півненко С.В працівникам: Тарабанчуку Вадиму,Федоренко Якову,Дмитриі?в Івану, Якубовському Олександру та Дігтярюку Олександру за оперативне реагування у заміні насосу;механізаторам Котенко Миколі та Змунчило Віталію,Танасогло Андрію.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь