Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подяка Старости сіл Юльяновка, Новопокровка, Комарашево, Мар'янівка Олександра Атнашевського за ліклідацію наслідків снігової стихії

Дата: 28.01.2021 14:54
Кількість переглядів: 297

Завдяки згуртованості, працьовитості ,незважаючи на холод і хуртовину ,небаи?дужі та завзяті жителі села Ульяновка, а саме:Шаманськии? І. О, Шаманськии? О. О, Назаров С. М, Назаров молодшии? С. С,.Миронюк І. М, Сліпченко О. О, Фадєєв С.О, Дзюбак О. П, Дзюбак молодшии? М. О, електрозварювальник Чапаи?да О. В.Було проведено роботу по переобладнанню трактора , власники Шаманські та встановлення відвалу для подальшого використання по прибиранню снігу .Переобладнання трактора тривало зранку до пізньої ночі.

Фото без опису

Відвал було надано в користування за сприянням селищного голови Купченко В.Л. Техніка була виведена до роботи для прогортання снігу 28 січня о 7.30.

Прогорнули сніг по вулицям сіл:Ульяновка , Комарашево, Новопокровка, Мар'янівка та до центру смт Миколаївка.Безпосередню участь у розгортанні снігу брали Шаманськии? І. О, Фадєєв С. О.Висловлюю вдячність за проведену роботу кожному з Вас.Також , сьогодні вони пробили дорогу до с. Дружелюбівка та розчистили дорогу по вулиці Мира ,Чернишевського.

Староста Атнашевськии? О. В



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь