Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подяка Старости сіл Юльяновка, Новопокровка, Комарашево, Мар'янівка Олександра Атнашевського за ліклідацію наслідків снігової стихії

Дата: 28.01.2021 14:54
Кількість переглядів: 267

Завдяки згуртованості, працьовитості ,незважаючи на холод і хуртовину ,небаи?дужі та завзяті жителі села Ульяновка, а саме:Шаманськии? І. О, Шаманськии? О. О, Назаров С. М, Назаров молодшии? С. С,.Миронюк І. М, Сліпченко О. О, Фадєєв С.О, Дзюбак О. П, Дзюбак молодшии? М. О, електрозварювальник Чапаи?да О. В.Було проведено роботу по переобладнанню трактора , власники Шаманські та встановлення відвалу для подальшого використання по прибиранню снігу .Переобладнання трактора тривало зранку до пізньої ночі.

Фото без опису

Відвал було надано в користування за сприянням селищного голови Купченко В.Л. Техніка була виведена до роботи для прогортання снігу 28 січня о 7.30.

Прогорнули сніг по вулицям сіл:Ульяновка , Комарашево, Новопокровка, Мар'янівка та до центру смт Миколаївка.Безпосередню участь у розгортанні снігу брали Шаманськии? І. О, Фадєєв С. О.Висловлюю вдячність за проведену роботу кожному з Вас.Також , сьогодні вони пробили дорогу до с. Дружелюбівка та розчистили дорогу по вулиці Мира ,Чернишевського.

Староста Атнашевськии? О. В



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь