Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Незабутній подвиг Героїв Крут як приклад для нащадків

Дата: 29.01.2021 14:33
Кількість переглядів: 208

29 січня в Україні вшановують День пам’яті Героїв Крут, саме там у 1918 році відбувся бій, що на довгі роки став одним із символів боротьби українського народу за свободу і незалежність, коли захисники Української Народної Республіки власною кров’ю вписали нову героїчну сторінку в історію українського визвольного руху.

Фото без опису

Сьогодні у Миколаївці у «Сквері Пам’яті» біля пам’ятного знака «Пам’яті невинно убієнних» відбулися заходи до Дня пам’яті Героїв Крут.

Фото без опису

У них взяли участь голова селищної ради (ОТГ) В.Л. Купченко, заступник голови селищної ради (ОТГ) О.І. Ізбаш, заступник голови Миколаївської райдержадміністрації Є.О. Молчанов, завідувач сектору культури відділу освіти, культури, молоді та спорту райдержадміністрації Р.І. Слабенко, директор Миколаївського будинку культури В.М. Сушко.

Фото без опису

Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам’ять Героїв Крут, борців за волю України різних часів, героїв Небесної Сотні, бійців-патріотів, які загинули в наш час – неоголошеної війни, що триває на Сході країни та поклали квіти до пам`ятного знака.

Подвиг юнаків під Крутами, що своєю кров'ю окропили святу землю в боротьбі за волю України, навічно залишиться в історії і нашій пам'яті, як символ національної честі і любові до своєї вітчизни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь