Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Працювати не відкладаючи на завтра

Дата: 06.01.2021 23:06
Кількість переглядів: 265

Нещодавно на 2-й сесії Миколаївської селищної ради VIII скликання на посаду директора комунального підприємства «Миколаївське» Миколаївської селищної ради (ОТГ) було призначено С.В. Півненка. Сергій Валентинович разом зі своїми підлеглими, активно взялися до роботи з ліквідації проривів водогону по вул. Лесі Українки, вул. Гагаріна та вул. Карпішина в смт. Миколаївка та благоустрою на території селища відповідно до доручення голови селищної ради (ОТГ) В.Л. Купченка.

-Дуже прикро, але засміченість населених пунктів Миколаївської селищної ради є темою на часі. Проблема вивозу та утилізації побутових відходів на сьогоднішній день є актуальною для всієї нашої громади. Зазвичай у засміченості вулиць, території того чи іншого населеного пунктів деякі місцеві жителі звикли звинувачувати будь-кого, але тільки не себе. Взяти хоча б для прикладу виїзд з смт Миколаївки в напрямку с. Копи Миколаївської області. Території лісопосадок засмічені поліетиленовими пакетами та пляшками, консервними банками та іншими побутовими відходами. І таку картину можна спостерігати ,на жаль,не тільки там. Тож і хочеться запитати земляків невже так важко вивезти увесь непотріб до спеціально відведених місць-сміттєзвалищ? Тож закликаю жителів громади підтримувати порядок на своїх присадибних територіях, а підприємців на своїх господарських об`єктах.

За період з грудня 2020р. і до сьогодні було вивезено-18 машин сміття з території селища та в`їздів до нього з боку с. Новопетрівки та Слобідки,- констатував заступник голови селищної ради (ОТГ) О.І. Ізбаш.

Олександр Іванович також зазначив, що звичайно ж не все, що хотілось, вдалось зробити за цей невеликий проміжок часу. Тож роботи з благоустрою на території населених пунктів громади триватимуть постійно. У планах також придбання для КП «Миколаївське» асенізаторської машини та самоскида за кошти бюджету селищної ради.

А ще слід зазначити одну просту істину, що чисто не там де прибирають, а там де не смітять. Санітарний стан і благоустрій кожного населеного пункту залежать від усіх жителів громади,-наголосив О.І. Ізбаш.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь