Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коли роботи-тільки встигай…

Дата: 14.01.2021 22:02
Кількість переглядів: 243

Якість життя кожного з нас багато в чому залежить від того, як працюють люди у сфері ЖКГ. Сьогодні комунальні блага стали вже настільки звичними, що ми інколи не замислюємось, якими важкими зусиллями забезпечується стабільна робота комунального господарства.

Фото без опису

Мало хто знає, що комунальна сфера обслуговування є однією з найскладніших галузей, яка потребує не тільки технічного досвіду і знань, а й сучасного обладнання, матеріалів і постійного належного фінансування. Робота працівників комунального підприємства «Миколаївське» – як повітря. Поки вона виконується – люди її ніби не помічають, але кожен мінімальний збій у цій системі відразу викликає шквал обурення у споживачів.

Минулого вівторка працівники комунального підприємства «Миколаївське» Миколаївської селищної ради (ОТГ) на чолі з керівником С.В. Півненком відповідно до доручення голови селищної ради (ОТГ) В.Л. Купченка продовжили роботи з ліквідації проривів водогону в смт Миколаївка по вул. В. Карпішина, вул. Незалежності, а також взялися до заміни відрізку каналізаційної труби ,яка вийшла з ладу між вул. Дмитрівська та провулком Гагаріна. Окрім цього ,у зв`язку з погіршенням погодних умов у селищі проводилися роботи з очищення вулиць від снігу.

- Ми безпосередньо працюємо для добробуту жителів громади. Не сумніваюсь, що ми й надалі будемо успішно справлятися із тими серйозними викликами, яких перед нами ще багато. Впевнений: позитивну динаміку у сфері житлово-комунального господарства збережемо й надалі – влада Миколаївської громади працює задля покращення життя її жителів, – підкреслив заступник голови селищної ради (ОТГ) О.І. Ізбаш.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь