Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Не залишили наодинці з труднощами

Дата: 22.12.2020 21:57
Кількість переглядів: 307

Село, як і людина народжується, розвивається, переживає на своєму віці кращі і гірші часи і не лише…

Сталося так, що уже декілька тижнів підприємці ,які забезпечували жителів села Амбарів продуктами харчування мають проблеми зі здоров`ям, а місцеві мешканці під час карантину залишились без можливості придбати продукти харчування. Зараз тут живуть в основному пенсіонери, але є й молодь та діти.

Фото без опису

Хоч і немає особливо тих грошей у людей та товари першої необхідності потрібні щодня. Ті, хто мають власний транспорт, їздять за покупками до Миколаївки чи інших населених пунктів, але таких людей у селі небагато. Більшість не має можливості йти пішки до сусідніх сіл, а автобуси ходять не часто.

Та як же бути людям, котрим все одно потрібен і хліб, і товари першої необхідності? Чи є вихід?

Фото без опису

Тож, амбарівці звернулися до депутата Миколаївської селищної ради М.І. Балабан і до старости сіл Антонюки, Романівка, Амбарів Т.В. Іванченко, а вони донесли проблему людей до Миколаївського селищного голови В.Л. Купченка. Віктор Леонідович не залишив поза увагою людей й відразу ж провів перемовини з підприємцями ,щодо налагодження в селі «пересувного магазину» для обслуговування жителів с. Амбарів товарами першочергової необхідності та продуктами харчування на час коли місцеві підприємці знову матимуть змогу забезпечувати товарами своїх односельців.

Врешті знайшли таких, які згодилися щотижня приїжджати в с. Амбарів не лише зі свіжим хлібом, а й з великим асортиментом круп, солодощів, м‘ясних виробів, овочів, фруктів та товарами першої необхідності. Тож на сьогодні завдяки зусиллям органів місцевого самоврядування в с. Амбарів налагоджено виїзну торгівлю приватним підприємцем, власницею супермаркету «Тетяна» Н.А. Носуленко, яка забезпечує амбарівців товарами першочергової необхідності та продуктами харчування.

Небайдужість голови, виконавчого комітету та депутатів Миколаївської селищної були і залишаються головною умовою життєдіяльності громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь