Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У новий рік-з бюджетом

Дата: 25.12.2020 21:45
Кількість переглядів: 252

24 грудня відбулося засідання III позачергової сесії Миколаївської селищної ради VIII скликання.

Фото без опису

На порядку денному - 53 питання, 39 з них :затвердження технічних документацій та проектів землеустрою на відповідні земельні ділянки жителів громади.

Інші чотирнадцять, не менш важливі для жителів селищної ради, стосувалися ставки податків на 2021 рік, соціального захисту населення, харчування дітей в закладах освіти, функціонування територіального центру, дитячої музичної школи, благоустрою населених пунктів.

Миколаївський селищний голова В.Л Купченко наголосив на пожвавленні роботи в першу чергу з виготовлення проектно-кошторисної документації на об’єкти, які потребують ремонту та відновлення.

В основному- це дороги, водогони, вуличне освітлення.

Начальник фінансового відділу селищної ради В.О. Дяченко детально проаналізував виконання надходжень до бюджету селищної ради за 2019 рік та 11 місяців 2020 року. Він же ознайомив депутатів з бюджетом селищної ради на 2021 рік та прокоментував його. Селищний голова В.Л. Купченко додав, що ,наразі ,проходить передача соціально-культурних об’єктів на баланс селищної ради і для їх подальшого належного функціонування необхідно докласти максимум зусиль для збільшення надходжень до селищного бюджету. Адже ,надходження вирішують все, в тому числі і соціальний рівень життя населення.

Після обговорення даного питання порядку денного пленарного засідання депутати підтримали проект бюджету селищної ради на 2021 рік.

На цьому позачергова сесія завершила свою роботу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь